Ne u japim soliditet dhe efektshmëri veprave të qyteteve tona dhe bizneseve tona. Ne dimë si të jemi fleksibël dhe novator.

Çdo ditë përballemi me produkte që e bëjnë soliditetin karakteristikën e tyre më të dukshme. Por kemi qenë në gjendje të specializohemi edhe në fleksibilitet.

Ne u japim soliditet dhe efektshmëri veprave të qyteteve tona dhe bizneseve tona. Ne dimë si të jemi fleksibël dhe novator.

Çdo ditë përballemi me produkte që e bëjnë soliditetin karakteristikën e tyre më të dukshme. Por kemi qenë në gjendje të specializohemi edhe në fleksibilitet.

Ne krijojmë dhe prodhojmë siguri

PËRGJITHMONË.

Ne ishim të parët që prodhuam, në Jug, tubat e betonit të përforcuar me ngjeshje radiale. Ne ishim të parët, në Jug, që eksploruam nëntitullin e qyteteve tona, për të shkurtuar distancat duke zbatuar sigurinë rrugore, për t’i dhënë soliditet punës së kompanive tona, për t’u dhënë zgjidhje teknikëve tanë. Ne jemi, edhe sot, të parët që marrim anën e cilësisë dhe fleksibilitetit për të ofruar produkte që mund t’i bëjnë punët e klientëve tanë efikase.

Ne krijojmë dhe prodhojmë siguri

PËRGJITHMONË

Ne ishim të parët që prodhuam, në Jug, tubat e betonit të përforcuar me ngjeshje radiale. Ne ishim të parët, në Jug, që eksploruam nëntitullin e qyteteve tona, për të shkurtuar distancat duke zbatuar sigurinë rrugore, për t’i dhënë soliditet punës së kompanive tona, për t’u dhënë zgjidhje teknikëve tanë. Ne jemi, edhe sot, të parët që marrim anën e cilësisë dhe fleksibilitetit për të ofruar produkte që mund t’i bëjnë punët e klientëve tanë efikase.

Ndihmë
për projektimin

Departamenti teknik ju mbështet në fazën e projektimit të produktit që plotëson më së miri nevojat tuaja.

Furnizime në të gjithë Italinë

Mbërrijmë me produktet tona në kantierat e ndërtimit në të gjithë Italinë me dërgesa të garantuara nga automjetet e kompanisë sonë.

Ndihmë
për shitje

Ne i njohim nevojat e sektorit dhe ndjekim proceset për zgjedhjen e produktit më të mirë të mundshëm.

Çertifikimet
dhe standardet

Produktet tona garantojnë respektimin e rregullave aktuale dhe dorëzimin e veprave në mënyrë të ngjashme me punën.

Ndihmë për projektimin

Departamenti teknik ju mbështet në fazën e projektimit të produktit që plotëson më së miri nevojat tuaja.

Furnizime
në të gjithë Italinë

Mbërrijmë me produktet tona në kantierat e ndërtimit në të gjithë Italinë me dërgesa të garantuara nga automjetet e kompanisë sonë.

Ndihmë
për shitje

Ne i njohim nevojat e sektorit dhe ndjekim proceset për zgjedhjen e produktit më të mirë të mundshëm.

Çertifikimet
dhe standardet

Produktet tona garantojnë respektimin e rregullave aktuale dhe dorëzimin e veprave në mënyrë të ngjashme me punën.

AVANTAZHET e produkteve Gallo Prefabricated: betoni i përforcuar sipas cilësisë, vëmendja ndaj detajeve dhe vazhdimësia e prodhimit.

REZISTENCË
UNIKE

Për të gjitha streset mekanike, në varësi të aplikacioneve dhe llojeve të ndryshme të instalimit.

PËR APLIKIME
TË NDRYSHME

Karakteristikat e produkteve lehtësojnë instalimin, edhe në situata të kompleksitetit të lartë.

INSTALIM
I LEHTË DHE I SIGURT

Falë prodhimeve të para, produktet Gallo përdoren në aplikime të ndryshme.

RESPEKTIM

I MJEDISIT

Produktet tona mbrojnë mjedisin dhe bëhen pjesë integrale e tij në mënyrë të sigurt dhe të besueshme.

AVANTAZHET

e produkteve Gallo Prefabricated: betoni i përforcuar sipas cilësisë, vëmendja ndaj detajeve dhe vazhdimësia e prodhimit.

REZISTENCË
UNIKE

Për të gjitha streset mekanike, në varësi të aplikacioneve dhe llojeve të ndryshme të instalimit.

INSTALIM
I LEHTË DHE I SIGURT

Falë prodhimeve të para, produktet Gallo përdoren në aplikime të ndryshme.

PËR APLIKIME
TË NDRYSHME

Karakteristikat e produkteve lehtësojnë instalimin, edhe në situata të kompleksitetit të lartë.

RESPEKTIM
I MJEDISIT

Produktet tona mbrojnë mjedisin dhe bëhen pjesë integrale e tij në mënyrë të sigurt dhe të besueshme.

A keni nevojë për këshilla?

Plotësoni formularin…